Hlavní obsah

Hejma: SuperStar skončila v pravý čas

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Hudebník a člen poroty v soutěži Česko hledá SuperStar Ondřej Hejma necítí žádnou nostalgii z toho, že oblíbený pořad skončil. Naopak je spokojen, že hudební maratón dospěl do finále a lidé se při něm příjemně bavili.

Foto: Pivovar Rampušák (archiv)
Článek

"Jeden z velkých kladů SuperStar je, že má přesně tu správnou délku. Myslím si, že skončila v pravý čas. Ono už to potom člověku trochu leze na mozek. Neví, čí je a co vlastně je - jestli je Hejma nebo porotce. Myslím si, že toho bylo akorát. Teď už veřejný prostor krásně okupuje fotbal a já mám konečně trochu klidu," uvedl Hejma.  

Divácký zájem ho příjemně překvapil

Obrovským zájmem o účast v klání o SuperStar byl prý mile překvapen. Davy fanoušků, kteří šílí nad čerstvě zrozenými idoly, v žádném případě nepovažuje za manipulaci. Naopak má radost z toho, že lidé přistoupili na hru. Zpočátku se totiž obával, jestli veřejnost o soutěž vůbec projeví nějaký zájem.

"Měl jsem strach, že se na to lidi vykašlou a nebudou mít zájem soutěžit. Nakonec mě jejich vášeň pro hru velmi příjemně překvapila. Pochopitelně k tomu přispěl fakt, že kouzlo televizní obrazovky je velice silné, to není nic nového. Ale také víme, jak pravdivé je přísloví světská sláva, polní tráva," podotkl. 

Otazníky nad odchodem ze světa hudby

Hejma, který stojí v čele skupiny Žlutý pes, se přiznal, že už má promyšleno, kdy se odebere do hudebního důchodu. 

"Přemýšlím o tom hodně a vím, jak to provedu. Budu hrát tak dlouho, dokud mě to bude bavit. Třeba pořád, to prostě nelze vyloučit. Existuje spousta muzikantů, kteří ze showbyznysu odcházejí spolu se svojí tělesnou schránkou. Takže, kdy ten pravý okamžik nastane, netuším," konstatoval.

Reklama

Související články

SuperStar: Říčany žijí Anetiným úspěchem

Velkolepým ohňostrojem oslavili obyvatelé Říčan v neděli večer vítězství své oblíbené Anety Langerové v soutěži Česko hledá SuperStar. Vyhlášení výsledků...

Tipnul Anetu a vyhrál milión

Minulou neděli se první českou SuperStar stala Aneta Langerová. Její vítězství udělalo radost celé řadě lidí včetně rodičů, kamarádů, fanoušků a v neposlední...

Sámer Issa: Nechci být filmovým idolem

Sámer Issa, devatenáctiletý student z Děčína, který před finále vypadl ze soutěže Česko hledá SuperStar, denně dostává nabídky od firem, aby se objevil...

Výběr článků

Načítám