Hlavní obsah

Halle Berryová si na natáčení zlomila ruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MONTREAL

Hollywoodská herečka a držitelka Oscara za nejlepší ženský výkon v hlavní roli za film Ples příšer, Halle Berryová, si během natáčení svého nejnovějšího filmu Gothika vKanadě zlomila ruku, píše na svých internetových stránkách časopis Hello.

Foto: Leona Roháčková

V roce 2010 se do Slavkova vydali i huláni z Klubu vojenské historie v Ostravě. Stovky kilometrů absolvovali "po kopytě"

Článek

K nehodě podle mluvčího filmové společnosti Warner Brothers, Joea Everetta, došlo, když herečka zrovna natáčela fyzicky náročnou scénu. "Nebyla to nijak vrcholně náročná situace, ale jedna za těch fyzicky namáhavých scén, které se při natáčení objevují. Její ruka prostě nestíhala a byla jinde, než být měla," uvedl mluvčí.

Halle Berryovou odvezla sanitka od nemocnice v Montrealu, kde ji zlomeninu loketní kosti ošetřili. Producenti filmu Joel Silver a Robert Zemekis natáčení filmu na týden odložili. Režisér Mathieu Kassovitz teď vymýšlí, jak bude filmovat, aby nebyla hereččina sádra vidět.

Není to poprvé, co se herečka během natáčení zranila. Při filmování posledního dílu Jamese Bonda - Dnes neumírej - si poranila oko. V novém filmu Gothika hraje Halle policejní psycholožku, která je obviněna z vraždy svého manžela a uzavřena v sanatoriu pro duševně choré, kde sama dříve pracovala.

Do konce natáčení filmu, ve kterém hraje mimo jiné i Robert Downey Jr. (Chaplin, Ally Mc Bealová) či Penelope Cruzová (Vše o mé matce, Vanilkové nebe), zbývají čtyři týdny.

Reklama

Výběr článků

Načítám