Hlavní obsah

Halle Berryová se dala na zpěv

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Filmová hvězda Halle Berryová, girl Jamese Bonda z filmu Dnes neumírej, se rozhodla začít novou kariéru - zpěvačky. Natočila své první album, které přijde do prodeje koncem ledna nebo v únoru.

Článek

 "Vždy jsem ráda zpívala a má deska snad lidem ukáže, že umím víc než jen hrát," pochlubila se časopisu Ebony.

Čtyřicetiletá Halle je první černoška (přesněji dcera afroamerického otce a bílé Angličanky z Liverpoolu), která kdy dostala Oscara za ženskou hereckou roli, a v současnosti je nejlépe placenou černošskou herečkou na světě.

"Nepovažuji se za bělošku, i když má matka je bílá, nýbrž za černošku. To mi usnadňuje život," řekla jednou.

K filmu se dostala přes soutěže o královnu krásy - byla druhá v soutěži Miss USA - a již osmkrát byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších žen světa podle časopisu People.

Na její nové desce by měl být i duet s hercem Jamiem Foxxem, který nedávno vynikl jako roli Raye Charlese ve stejnojmenném filmu. Foxx o ní říká, že je jediná herečka, která ve skutečnosti vypadá ještě lépe než filmu.

Reklama

Související témata:

Související články

Halle Berryová chce adoptovat dítě

Hollywoodská herečka Halle Berryová je rozhodnutá adoptovat dítě, pokud neotěhotní přirozenou cestou. Informovala o tom agentura WENN.

Berryová točila milostnou scénu sama

Hollywoodská kráska Halle Berryová musela v novém filmu Perfect Stranger předvádět milostné scény sama se sebou, protože její filmový milenec Bruce Willis...

Výběr článků

Načítám