Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová je údajně těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Na vozíku pro nemohoucí přivezl zpěvák Chris Martin svou manželku do nemocnice Mount Sinai v New Yorku. Gwyneth Paltrowová podle svědků vypadala velmi zbědovaně, ale o jejím zdravotním stavu nikdo informace nepotvrdil. Blonďatá hollywoodská hvězda je však údajně těhotná a manžel ji odvezl do zdravotnického zařízení kvůli nevolnosti.

Článek

V nemocnici se hvězdný pár objevil v pondělí 14. ledna v noci. Svědci pak viděli manžele na gynekologicko-porodnickém oddělení. „Vypadali velmi vážně. Ona vypadala velmi rozrušeně. Každého velmi rychle míjeli a mířili rovnou do výtahu. Vypadalo to, že jsou již očekáváni,“ prozradil svědek americkému listu New York Daily News.

Jenže podle hereččina mluvčího jsou takové informace prý pouze domněnkami. „Je to soukromá věc, nic pro veřejnost,“ odmítl cokoli objasnit tiskový zástupce Stephen Huvane. Gwyneth Paltrowová má s Chrisem tříletou Apple a jednoletého Mosese.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám