Hlavní obsah

Golfistu rozlítila hra natolik, že v amoku ukousl soupeři kus nosu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Golf je sice považován za hru gentlemanů, občas ale dokáže vzbudit i silné negativní emoce. Rekreačního hráče Marka Wellse například v pondělí večer soupeř rozčílil natolik, že mu ukousl nos.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K potyčce došlo na parkovišti před Hollywood Casinem ve městě St. Louis. Oba její účastníci sehráli v dřívějších hodinách golfovou partii na blízkém hřišti a od té doby se přeli o jejím průběhu. Jedenapadesátiletý Mark Wells se nakonec tak rozčílil, až se na svého protivníka vrhl a v záchvatu zuřivosti mu ukousl nos.

Místní policejní šéf Toby Schwartz poději ve zprávě uvedl, že policie dostala hlášení o napadení v areálu kasina a hlídka po příjezdu našla na místě muže s ukousnutým nosem. Muž byl odvezen do nemocnice k ošetření, ale bohužel bez kusu nosu, který se i přes usilovné hledání najít nepodařilo.

Útočník Mark Wells ihned po incidentu odjel svým vozem. Dva dny po činu se nicméně sám přihlásil policii a putoval do okresního vězení.

Wellse policisté obvinili ze zločinu ublížení na zdraví, za což ve státě Missouri hrozí trest až sedmi let za mřížemi. Byla mu vyměřena kauce ve výši 50 tisíc dolarů (cca 1 156 000 Kč) a po zaplacení deseti procent z této částky byl propuštěn na svobodu.

Divočáci na golfovém hřišti zničili green a zranili dva lidi

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám