Hlavní obsah

Gérard Depardieu havaroval, zlomil si nohu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Francouzský herec Gérard Depardieu v pondělí dopoledne havaroval na svém skútru. Musel být hospitalizován v pařížské nemocnici s dvojitou frakturou dolní končetiny. Informoval o tom v úterý internetový server Canal Star.

Foto: archiv MPP

Vyhození psi

Článek

Nehoda se odehrála v 10.30 hodin v 16. obvodu francouzské metropole v ulici Avenue prezidenta Wilsona, která se nachází v blízkosti náměstí Trocadéro u Eiffelovy věže.

Podle policistů a očitých svědků jel herec na červenou. Jeho agentura pro styk s médii však odmítla k nehodě cokoliv sdělit.

Depardieu si zlomil holenní a lýtkovou kost, žádná zranění vážného charakteru neutrpěl. Nikdo jiný zraněn nebyl.

Smůla na nehody

Již v minulosti se herec stal obětí podobných nehod. Například 7. května 2003 havaroval na motorce u pařížské Opery. Tehdy si zlomil pravou nohu.

Rovněž jeho syn Guillaume nemá na motorkách štěstí. Nehoda v roce 1995 se mu stala osudnou. Po vážných zdravotních komplikacích mu museli lékaři amputovat nohu. 

Gérard Depardieu v současnosti natáčí snímek Boudu. V září by měl účinkovat na prknech divadla La Madeleine.

Reklama

Související témata:

Související články

Guillaume Depardieu napadl muže v baru

Francouzský herec Guillaume Depardieu byl v sobotu 23. srpna zadržen policií, když ohrožoval neznámého muže v baru ilegálně drženou zbraní.

Dépardieu mladší vyvázl s podmínkou

Guillaume Dépardieu, 32letý syn slavného francouzského herce Gérarda Dépardieua, byl odsouzen k devíti měsícům s podmíněným odkladem za to, že se v srpnu...

Výběr článků

Načítám