Hlavní obsah

George Clooney má místo budíka husy

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLYWOOD

Zřejmě těžko by se žilo hollywoodskému sympaťákovi George Clooneymu s tak obvyklými živými tvory, jako jsou psi, kočky, rybičky či myšky. Jeho lásku ke zvláštním domácím zvířatům nemohou uspokojit ani papoušci či pavouci. Nejvěrnějším společníkem je mu už šest let prasátko Max, které s ním sdílí nejen byt, ale údajně i postel.

Foto: Ostrava je nej

jedním ze zajímavých nej je Nová radnice s nejvyšší radniční věží v ČR - i na ni se mladí nadšenci snaží poukázat

Článek

S čuníkem se také prochází po ulicích New Yorku. Nyní ovšem Max monopol na lásku svého pána ztratil. Clooney asi usoudil, že žít s prasátkem už přestává být originální, tak si do bytu nastěhoval husí hejno.

Je jich celkem jedenáct, zřejmě aby si Clooney stále připomínal své angažmá ve filmu Dannyho parťáci, v němž se jedenáct dobrodruhů rozhodne přepadnout hned tři kasina v Las Vegas.

Na procházce s husami

Přestože prasátko má svůj vlastní domeček, vybavený všemi vymoženostmi včetně klimatizace, pohybuje se volně po celém bytě, stejně tak jako husy. Hollywoodští novináři totiž uvádějí, že husy přicházejí každé ráno do hercova pokoje, aby ho svým kejháním vzbudily.

A tak není ani vyloučeno, že už brzy obyvatelé New Yorku spatří George, jak se promenuje po ulicích s prasátkem na vodítku v jedné ruce, a v druhé třímá prut, s nímž popohání své hejno hus.

Se svým vztahem k neobvyklým domácím mazlíčkům není George Clooney osamocený. Tak například Mike Tyson měl v bytě tygra, v domech Aleca Baldwina a Drew Byrrymoreové žijí hadi, Salvátor Dalí s sebou všude vodil svého milovaného geparda.

Reklama

Související témata:

Související články

Zeta-Jonesová a Clooney nadchli Benátky

Pravděpodobně největšími hvězdami letošního benátského filmového festivalu jsou britská herečka Catherine Zeta-Jonesová a americký herec George Clooney....

Výběr článků

Načítám