Hlavní obsah

Fotopast zachytila nad dětskou postýlkou ducha stříbrňáka. Babička se bojí nejhoršího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníci paranormálních jevů mají znovu pré. Může za to fotografie jisté Tory McKenzieové ze Spojených států, která u postýlky své vnučky zachytila něco, co připomíná démona či ducha. Mladá babička má nyní strach o život dvouleté holčičky a pro rady šla na internet.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle jednačtyřicetileté Tory už se podivná postava z jakési mlhy, kterým v devadesátých letech minulého století začali záhadologové přezdívat stříbrňáci, objevila v domě v Las Vegas před několika dny. Dvouletá vnučka Amber si s postavou měla v noci povídat, a tak se její babička, která v domě žije společně s rodiči dítěte, rozhodla do pokoje nainstalovat fotopast.

Když po čtyřech dnech zkontrolovala výsledek, nestačila se divit. Nad dětskou postýlkou, kde kromě Amber spává i její sedmiměsíční bratr Michael, se ve tři ráno skláněla podivná silueta připomínající „ducha” či „démona”. Tory okamžitě dostala strach o život svých vnoučat.

Ještě předtím, než se o zkušenost podělila na facebookové stránce, kde se sdružují příznivci paranormálních jevů, vsadila Tory na babské rady a v domě zapálila nejrůznější svíčky a vonné oleje, které prý mají zlé duchy zaručeně odpudit. Během toho se prý samovolně otevírala skříň a rozhrnovaly se závěsy.

Zatímco někoho sdílené fotografie donutily zamyslet se nad možností, že je v domě skutečně duch, a nabádá ženu, aby se s rodinou z domu odstěhovala, někdo pochopitelně osočil ženu z úpravy fotografie. To však Tory rezolutně odmítá, sama tvrdí, že s žádným takovým programem ani neumí pracovat.

V bytě spatřil ducha, vyfotil ho a okamžitě se odstěhoval

Koktejl

„V tu dobu všichni doma spali, takže není možné, aby to byl někdo z nás. Když jsem fotku ukázala svému synovi, taky se začal bát. Děti jsme zatím přestěhovali do jiného pokoje a jsou v pořádku. Ale pořád máme v hlavě, že by se jim něco mohlo stát,” obává se Tory. Ta doplnila, že to nevypadá, že by se Amber postavy bála, přesto měla jednoho večera říkat, aby kdosi „šel pryč”.

Reklama

Výběr článků

Načítám