Hlavní obsah

Finalistky Miss aerobik 2007 dováděly na raftech

Novinky, Jakub Kynčl (Side)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SIDE

Půl dne strávilo v pátek na raftech desatero finalistek soutěže Miss aerobik 2007. Třináct kilometrů, troje větší peřeje a také plážová hra s pádly, tak se dá ve zkratce vystihnout adrenalinový závěr týdne, který prakticky uzavřel soustředění mladých sportovkyň ve slunném Turecku.

Článek

Deset pohledných a sportovně nadaných dívek navíc předvedlo své taneční schopnosti v rámci večerního animačního programu v hotelu Side Grand v tureckém letovisku Side. Barmani a animátoři již od odpoledních hodin hotelové hosty upozorňovali na to, že páteční animační program bude stát doopravdy za to a večer se potvrdilo, že měli pravdu.

Desítka finalistek postupně vystoupila se svými krátkými tanečními čísly a publikum zvyklé na obyčejné animační programy totálně ohromila a vysloužila si od zcela zaplněného hlediště obrovský aplaus. Neoficiální příprava na finálový večer, který proběhne v sobotu 29. září a odvysílán bude na stanici TV Prima o týden později, se tedy povedla.

Rafting v Turecku si vyzkoušel i režisér Jiří Adamec (druhý zprava). Foto: CK Blue Style

Za skvělou péči o finalistky a celý doprovodný tým pak v pozdních večerních hodinách předala II. vicemiss ČR 2000 a Miss Sympatie Markéta Svobodná jménem pořádající cestovní kanceláře zlatý diplom ředitelce hotelu, která na pobyt české skupiny dohlížela. Přípitkem celý večer ovšem rozhodně neskončil. Dívky odjely spolu s některými novináři do centra Side na jednu z oblíbených diskoték, kde se úspěšné soustředění řádně oslavilo.

V noci ze soboty na neděli pak na pražské Ruzyni přivítal dívky vyjma rodinných příslušníků a nejbližších lidí také teplotní rozdíl více než 20 °C, který dívky řádně vyděsil. "Čeká nás teď hodně náročný trénink, tak to počasí snad neodneseme na zdraví," pronesla na letišti jedna z finalistek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám