Hlavní obsah

Farmář na pole umístil fotky svůdných žen v bikinách, aby zabavil zloděje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina farmářů na své pole umísťuje strašáky, pětačtyřicetiletý Chenchu Reddy z vesničky Banda Kindi Palle ležící v indickém státě Ándhrapradéš však přišel se zcela novým a velmi neobvyklým způsobem ochrany své úrody. Věří totiž, že fotky svůdných žen dokážou nejen odehnat škůdce, ale rovněž odpoutat pozornost příležitostných zlodějů, informoval server Hindustan Times.

Foto: Profimedia.cz

Farmář na své pole umísťuje plakáty se svůdnými ženami v bikinách.

Článek

Úroda indického farmáře prý byla rok od roku horší, neboť vzbuzovala nadbytečnou pozornost kolemjdoucích, kteří se nerozpakovali krást.

Reddy proto vymyslel unikátní způsob, jak nechtěnému zájmu předejít. Místo klasických strašáků, kteří jsou na polích relativně obvyklí, mezi svou úrodu umístil plakáty se svůdnými ženami v bikinách.

Farmář, který na svém poli pěstuje zelí, květák a pálivé papričky, totiž věří, že tato kreativní metoda dokáže odlákat pozornost příležitostných zlodějů. Ti budou v nejlepším případě svůdnými těly modelek natolik ohromeni, že si bohaté úrody vůbec nevšimnou.

Trik už údajně zafungoval

Na většině plakátů figuruje kanadská herečka, modelka a pornohvězda indického původu Sunny Leone (vlastním jménem Karen Malhotrová). Reddy dodává, že on sám mezi její věrné fanoušky nepatří, ovšem právě ona je prý k odlákání pozornosti díky své popularitě ideální.

Na úspěch navíc nemusel čekat dlouho, od doby umístění plakátů už na svém poli stihl zaznamenat nepatrné pozitivní změny. „Trik zafungoval. Nikdo se teď na moji úrodu už nedívá,“ řekl serveru Hindustan Times spokojený farmář.

Reklama

Výběr článků

Načítám