Hlavní obsah

Fanoušek se soudí s prodejci lístků na Madonnu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

QUEBEC

Kanadský fanoušek Madonny se soudí s firmami, které v Quebecu prodávají lístky na zpěvaččino vystoupení. Vadí mu, že si firmy k již tak vysoké ceně lístků účtují také neúměrnou marži.

Článek

Regis Giguere je naštvaný, že ke každému lístku v ceně 2300 korun na Madonninu show 21. a 22. června v Montrealu, musel zaplatit ještě poplatek asi 370 korun, který přistane v kase firmám, jež lístky prodávají.

Od soudu požaduje vrácení těchto nadstavbových částek ve jménu všech zákazníků, kteří si v těchto firmách lístek zakoupili. Žaloba byla podána u quebecského Hlavního Soudu ve středu 14. června.

Giguere prohlásil, že firmy zneužívají své výhody exkluzivních práv na prodej lístků tím, že zavedly extra poplatky a tvrdí, že tak porušily zákony na ochranu spotřebitele.

Reklama

Související články

Lístky na Madonnu jsou nestydatě drahé

Madonna, královna "rockonomiky", vtipkuje BBC na adresu stálice komerčního popu. Lepší lístky na Madonnu budou stát (ve Velké Británii) v přepočtu cca 6600...

Výběr článků

Načítám