Hlavní obsah

Expartneři Andersonové se porvali na předávání cen MTV

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Když se potkají bývalí manželé herečky Pamely Andersonové, připomíná to setkání dvou kohoutů na jednom dvorečku. Na nedělní předávní MTV Video Music Awards přišel Tommy Lee i Kid Rock. V hotelu Palms, v němž se ceremonie odehrávala, musela zasahovat ochranka. Rockeři si totiž dali do nosu.

Článek

Kid Rock po rvačce utekl a po Las Vegas ho musela nahánět policie. Po výslechu ho zase propustila a není zřejmé, zda ho bude Tommy Lee žalovat. Jeho nos totiž utrpěl dvě rány, aniž se stihl Lee bránit. Svědci magazínu TMZ sdělili, že "Tommy to schytal docela ošklivě." Proč a jak hádka začala není úplně jasné.

"Vypadalo to, jako by to Tommy Lee začal, protože ho Kid Rock ignoroval. Když Lee vstal, vypadalo to trochu bláznivě. Řekl něco jako: ´Hej ty, co jako?´ Pak ho Kid poprvé praštil hřbetem ruky," vyprávěl novinářům rapový producent Rich Nice.

Tommy Lee byl manželem Pamely Andersonové mezi lety 1995 až 1998. Mají spolu dva syny Brandona a Dylana. S Kidem Rockem se brala Andersonová loni v srpnu. Již před Vánocemi se ale rozešli a v únoru letošního roku rozvedli.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová je rozzlobená na exmanžela

Herečka Pamela Andersonová je prý pěkně rozzlobená na bývalého manžela kvůli výchově jejich dětí. Rocker Tommy Lee, s nímž má devětatřicetiletá hvězda seriálu...

Výběr článků

Načítám