Hlavní obsah

Dva Američané si při konfliktu na dálnici navzájem postřelili dcery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nebetyčná hloupost a agresivita málem stála život dcer dvou Američanů v bizarním případu, který se odehrál 8. října na Floridě. Už tak nebezpečný konflikt na dálnici plný vybržďování a zběsilých manévrů muži ještě vyostřili střelbou, která vyústila ve zranění jejich dvou malých dcer. Dívky přežily, jejich otcové však byli obžalováni z pokusu o vraždu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Agresivní blázen na dálnici je sám o sobě dost nebezpečný, když se ale potkají dva, neštěstí je téměř jisté. Osudného dne jel William Hall z Georgie po dálnici v okrese Nassau v pickupu se svou rodinou včetně pětileté dcerky. Střetl se Frankem Allisonem, který v autě vezl svou ženu a čtrnáctiletou dceru.

Dle vyjádření policie není jasné, co konfliktu předcházelo, svědci přestřelky tvrdí, že oba vozy se chovaly nevyzpytatelně, pronásledovaly se a navzájem vybržďovaly. Následně došlo ke střelbě.

Hall sdělil policistům, že když uslyšel náraz střely do zadní části svého vozu, „začal jednat instinktivně“. Popadl zbraň schovanou v přihrádce přístrojové desky, vyklonil se z okénka a „vyprázdnil celý zásobník“.

Vzbudila ho bolest. Zjistil, že je postřelený

Koktejl

Allison pro změnu vypověděl, že chtěl vozu jedoucímu v tu chvíli před ním prostřelit pneumatiku poté, co na jeho vůz vyhodil Hall lahev.

Výsledkem přestřelky byly dvě zraněné dcery. Hallova dcera utrpěla průstřel horní části lýtka, zatímco té Allisonově následkem poranění zkolabovala plíce. Obě dívky jsou naštěstí mimo ohrožení života.

„Při tomto incidentu naštěstí nikdo nepřišel o život, ale mohlo to tak snadno dopadnout,“ uvedl šerif okresu Nassau Bill Leeper. „Mohly tu být dvě mrtvé děti kvůli stupiditě dvou hloupých mužů,“ dodal. Oba muži byli obžalováni z pokusu o vraždu.

Chvástal se zbraní v supermarketu, omylem se střelil do slabin

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám