Hlavní obsah

Drzý lupič vykradl dům a pak se nechal majitelem odvézt domů

– Waterboro
Novinky, nčs

Pořádně překvapený musel být majitel domu v americkém městě Waterboro ve státě Maine, když se v neděli odpoledne vrátil domů. Ve svém obývacím pokoji totiž našel nezvaného hosta. Tím byl 35letý Derek Tarbox, jenž majiteli tvrdil, že si pouze spletl dům. Jak se později ukázalo, Američan byl však v domě z jiného důvodu. Zprávu přinesla agentura AP.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Tarbox se podle policie do domu vloupal a nejdříve mířil do lednice, aby zahnal hlad. Poté si drzý zloděj dal sprchu a oblékl se do oblečení, jež našel ve skříni. Nedělní odpoledne se následně rozhodl trávit u cizí televize.

Tam ho překvapený majitel našel, když se vrátil domů. Pohotový zloděj mu tvrdil, že se spletl a domníval se, že dům patří jeho kamarádovi. Rovněž majitele poprosil, zda by nebyl tak laskavý a neodvezl ho domů.

Vzhledem k tomu, že dle slov majitele Tarbox vypadal důvěryhodně, rozhodl se jeho žádosti vyhovět a odvezl jej autem domů. Později se ukázalo, že v domě bydlí zlodějovi příbuzní. Když se majitel vrátil do svého domu, zjistil, že Tarbox nebyl zdaleka tak nevinný a dům stihl vykrást.

Zloděje spravedlnost neminula, ve středu byl zatčen a obviněn mimo jiné z loupeže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám