Hlavní obsah

Doručili mu luxusní sporťák, za deset minut ho naboural

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

McLaren 650S Spider je jedno z nejlepších supersportovních aut, jaké lze dnes koupit. Nelze se proto divit majiteli z britského hrabství Essex, že poté, co mu tento model doručili domů, začal slavit šampaňským. Jenže jen o deset minut později s autem naboural do stromu.

Foto: Profimedia.cz

Z nového vozu měl majitel radost jen chvíli

Článek

Sousedé podle webu listu The Daily Mail viděli muže, jak pozoroval vykládání auta s lahví šampaňského. Nadšený majitel vzal vůz ihned na projížďku, ta ale netrvala moc dlouho.

Foto: Profimedia.cz

Na nehodu si posvítila policie, která vyšetřuje, kdo auto vlastně řídil

Nad autem, které v Británii vyjde na 215 tisíc liber, tedy 7,3 miliónu korun, totiž jeho řidič ztratil kontrolu a svědci viděli, jak vůz naboural do stromu.

Při nehodě nedošlo k žádným zraněním, auto je ale značně poškozené. Policie nemohla určit, kdo vůz řídil, spustila proto vyšetřování. Pátrá především po ženě, která měla ihned po nehodě přiběhnout k autu a dotazovat se řidiče a spolujezdce, jestli nejsou zranění.

Foto: McLaren

McLaren 650S Spider

Model 650S Spider zrychlí na stovku za tři sekundy a dokáže vyvinout maximální rychlost 328 kilometrů za hodinu. V produkci je od roku 2014.

Reklama

Výběr článků

Načítám