Hlavní obsah

Dívka se vyklonila z vlaku, protijedoucí souprava jí málem utrhla hlavu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladická nerozvážnost. Snad jen tak by se dalo vysvětlit chování mladé dívky, která se za jízdy vyklonila z vlaku. Natočil ji při tom její kamarád. Zapomněl jí ale říct, že z druhé strany se blíží další souprava. Dívka před rozjetým vlakem uhnula v poslední možný okamžik.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívka se vykláněla z vlaku, protijedoucí souprava jí málem urazila hlavu

 
Článek

Video bylo na internet nahráno anonymně, ale podle všeho se odehrálo v Itálii. Dívku povzbuzovali k vyklonění z okna přátelé a ona je rychle uposlechla. Její kamarád, který celou událost natočil, musel protijedoucí soupravu vidět. Svoji kamarádku ale nevaroval a pokračoval v natáčení.

Dívka se široce usmála do kamery, když vtom zřejmě zaslechla blížící se vlak. Otočila proto hlavu na druhou stranu. To už byla lokomotiva takřka na její úrovni. S výkřikem zastrčila hlavu zpět do vagónu, stejně se zachoval i kameraman.

Všichni přátelé se nebezpečné situaci hlasitě smáli. Na dívce ovšem bylo vidět, že je spíše v šoku. Kamarád se jí ptal, zda je v pořádku. Třesoucím se hlasem odpověděla: „Můj bože, jsem tak vystrašená.“ Pak už si jenom dala ruku před ústa a upřeně se dívala před sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám