Hlavní obsah

Dívka bude znovu chodit díky Beckhamovým

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Žádost o podepsanou fotku Davida a Victorie Beckhamových vyústila ve splnění snu dospívající dívky. Bude zase chodit, píše na svých internetových stránkách magazín Hello.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto. Bouřka v červnu tohoto roku.

Článek

Osmnáctiletá Lisa Brownová z anglického Chilwellu přišla před rokem o obě nohy poté, co prodělala meningitidu typu C. Onemocnění bylo natolik závažné, že musela bojovat o svůj život. Jakmile tuto bitvu vyhrála, její první myšlenkou bylo, že chce opět začít chodit.

"Mohla jsem si říci, že budu do konce života sedět na vozíčku a litovat se. Místo toho jsem si však pomyslela, že to všechno překonám a budu zase chodit," vzpomíná Lisa.

Ve snaze dívku rozveselit, kontaktovala její nadřízená, Louie Harrisonová, manžele Beckhamovi s žádostí o "morálku pozdvihující" autogram. K jejímu velkému překvapení se pár nabídl, že dívce poskytne 6 tisíc liber na ty nejlepší protézy. Lise pomohli i přátelé a rodina, kteří shromáždili další peníze na ostatní výdaje spojené s dívčinou rehabilitací.

"Od Beckhamů to bylo velice pěkné, že Lise takhle pomohli. Dokonce zavolali, aby se optali, jak se jí daří," sdělila listu paní Harrisonová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám