Hlavní obsah

Dítě hodilo petardu do kanálu. Následky byly děsivé

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrůzostrašně vypadající situace s poměrně šťastným koncem se odehrála minulý víkend v čínské provincii Kan-su na severozápadě země. Malý chlapec do kanálu hodil petardu a následný výbuch jej katapultoval do vzduchu. Vyvázl nakonec s lehčími zraněními.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Výbuch kanálu dítě katapultoval do vzduchuVideo: Reuters

 
Článek

Na záběrech z bezpečnostní kamery, které zveřejnila agentura Reuters, je vidět, jak se skupinka dětí procházela po ulici. Jedno z dětí vhodilo do kanálu pyrotechniku a následná exploze (zřejmě nahromaděného plynu) jej vymrštila vysoko do vzduchu.

Po několika saltech dítě dopadlo na beton, mezitím se ostatní děti vylekaly a některé z nich se daly na útěk. Otřesený chlapec byl později převezen do nemocnice, kromě několika popálenin ale vážnější zranění po děsivě vypadající situaci neutrpěl.

Chlapec si hrál s prskavkami, v kanále pod ním vybuchl metan

Koktejl

Za poslední dobu se nejedná o první podobný případ. V únoru loňského roku se v čínské autonomní oblasti Vnitřní Mongolsko přiblížil ke kanálu malý chlapec s prskavkou v ruce. Před výbuchem stačil ale uskočit a výbuch tak naštěstí napáchal jen majetkové škody.

Reklama

Výběr článků

Načítám