Hlavní obsah

Děti Anthonyho nevědí o jeho sňatku s Jennifer Lopezovou

LOS ANGELES

Potomci zpěváka Marka Anthonyho, který se oženil s herečkou Jennifer Lopezovou, o novém manželství svého otce netuší vůbec nic. Skutečnost před nimi záměrně skrývá jejich matka, bývalá Anthonyho manželka, Dayanara Torresová.

Foto: Milan Haluška

Ilustrační foto

Článek

Bývalá Miss Universe Dayanara Torresová si nepřeje, aby její synové Ryan (10 měsíců) a Christian (3 roky) věděli, s kým se jejich otec oženil, napsal zpravodajský server AZ Central. 

"Děti to skutečně netuší," prozradila časopisu Latino. "Ryan je ještě malý a Christian se to prostě zatím nedozvěděl. Doposud jsem ho od všeho oddalovala - od televize i od fotografií," uvedla Torresová.

Sériová nevěsta

Daynara totiž považuje Lopezovou za sériovou nevěstu a domnívá se, že její třetí manželství s Anthonym brzy zase zkrachuje.

"J Lo jedná jako ve svých dvou předešlých manželstvích. Mohlo by to skončit dříve, než o tom mí synové uslyší někoho mluvit," doufá bývalá Markova manželka.

Jennifer touží po roli matky

Lopezová však současné manželství na lehkou váhu rozhodně nebere. Dokonce se chce stát brzy matkou. Prohlásila, že do té doby se nebude cítit úplně šťastná.

"Vždycky jsem chtěla mít rodinu. Vím, že mi konečně vnese do života radost a stabilitu. Myslím si, že se to vše stane přirozeně," uvedla Lopezová, o které americké deníky spekulují, že již těhotná je. Byl to prý důvod jejího náhlého sňatku s Anthonym. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezová se potřetí vdala

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová si v sobotu vzala zpěváka salsy Marka Anthonyho. Třiatřicetiletá Lopezová si o rok staršího Anthonyho vzala...

The New York Post: Lopezová je těhotná

Americký deník The New York Post spekuluje o důvodech nečekaného sňatku Jennifer Lopezové se španělským hudebníkem Markem Anthonym. Podle tisku...

Manžel Lopezové miluje její nohy

Marc Anthony, nový manžel zpěvačky a herečky Jennifer Lopezové, si své drahé polovičky velice váží a zbožňuje každý kousek jejího božského těla. Na důkaz lásky...

Výběr článků

Načítám