Hlavní obsah

Děsivá nehoda v Thajsku. Rozzuřený býk vběhl do silnice, srazil matku s dcerou na motorce a dítě odtáhl pryč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děsivě vyhlížející nehodu zachytila kamera poblíž thajského města Nakhon Ratčasima, kde motocyklistce vezoucí sedmiletou dceru náhle vběhl do vozovky zdivočelý býk a z boku je srazil na silnici. Zvíře navíc zachytilo svým rohem košili dítěte a táhlo ho asi sto metrů od místa kolize.

Uprchlý býk srazil k zemi matku s dcerou na motorce.Video: Newsflare, AP

 
Článek

K nehodě došlo začátkem ledna. Obě pasažérky vyvázly naštěstí jen se zraněními, která neohrožují jejich životy.

Podle deníku The Thaiger se matka s dcerou vracely z nákupu v sousedním okrese. Místní lidé na ženu při jízdě volali, aby si dávala pozor na býky, kteří se pásli při okraji silnice. Žena je ale zřejmě neslyšela a pokračovala v jízdě.

Býka zřejmě rozlítil zvuk motoru a na motocykl cíleně zaútočil. Zatímco žena upadla na asfalt, zvíře táhlo holčičku směrem k lesu.

Zoufalá matka se za nimi okamžitě rozběhla a po sto metrech našla dcerku v bezvědomí. Dítě utrpělo vážnější zranění na stehně a krvácelo z úst. Záchranáři ho proto převezli do nemocnice.

Chce najít majitele

„Sutthida má stále nějaké modřiny, ale její stav se zlepšil. Je při vědomí, ale stále trochu zvrací,“ řekla matka ke stavu dítěte po nehodě.

„Výsledky rentgenu mozku a žaludku neprokázaly žádná vnitřní poškození, ale pořád trochu krvácí z nosu. Je to asi tím, jak ji zvíře vláčelo trávou a větvemi stromů,“ uvedla. I ona sama utrpěla poranění, ale bylo méně vážné.

„Byla to ta nejděsivější věc v mém životě. Jsem vděčná, že je dcera naživu. Ale chci najít majitele zvířete, aby se zodpovídal a převzal náklady na ošetření v nemocnici a zaplatil mi škody na motocyklu,“ dodala matka.

Býk v New Jersey vběhl na koleje, narušil spojení s New Yorkem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám