Hlavní obsah

Demi Moorová přijme manželovo příjmení a stane se paní Kutcherovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Slavná herečka Demi Moorová se rozhodla, že opustí své příjmení, které získala po prvním manželství s Freddiem Moorem a pod nímž si vybudovala svou kariéru v Hollywoodu. Po čtvrtém výročí sňatku s Ashtonem Kutcherem se tak stane paní Kutcherovou.

Foto: Profimedia.cz

Demi Moorová a Ashton Kutcher letos oslaví čtvrté výročí svatby.

Článek

„Demi si nechtěla nejprve měnit jméno, protože se to v tu chvíli nezdálo jako správný krok, ale teď se cítí být připravená,“ potvrdil zdroj magazínu People.

Osmačtyřicetiletá Demi se potřetí vdala 24. září 2005. Tehdy vstoupila do manželství s Ashtonem, jenž je o patnáct let mladší než ona.

S příjmením to měla hollywoodská bruneta vždycky trochu zapeklité. Než se totiž narodila, její vlastní otec matku opustil a po narození jí tak dali příjmení Guynes po otčímovi.

Ale příliš veselé mládí Demi neměla, čekalo ji 40 stěhování a věčné hádky opilých rodičů, takže v šestnácti utekla z domu a o dva roky později se provdala za rockera Freddieho Moora, s jehož příjmením se prosadila v Hollywoodu.

Ponechala si ho i později, kdy se provdala za kolegu Bruce Willise.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám