Hlavní obsah

Dcera Pitta a Jolieové už má své internetové stránky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká herečka Angelina Jolieová nelenila a hned po porodu dcerky Shiloh Nouvel jí zajistila vlastní internetovou doménu shilohnouveljoliepitt.com.

Článek

Právní zástupci herečky a jejího partnera Brada Pitta, který je otcem dítěte, o práva na tuto doménu zažádali již v den porodu 27. května. Hvězdný rodičovský pár se tak chce vyhnout sporům s podnikavci, kteří si registrují domény na internetu se jmény slavných osobností, jimž je poté přenechávají za tučné odstupné. 

Podobný spor vede v současnosti například Tom Cruise, který se soudí o práva na doménu TomCruise.com. Tu si před deseti lety zaregistroval podnikatel Jeff Burgar. Jeho společnost vlastní práva také na domény zpěváka Bruce Springsteena nebo herce Kevina Spaceyho.

Reklama

Související články

Jolieová a Pitt mají dceru

Hollywoodská superhvězda Angelina Jolieová (30) v sobotu přivedla na svět dceru Shiloh Nouvel, kterou má s americkým hercem Bradem Pittem (42).

Výběr článků

Načítám