Hlavní obsah

David Beckham oslavil třicetiny v Madridu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský fotbalista David Beckham v pondělí oslavil své třicáté narozeniny. S manželkou Victorií již v neděli vyrazil na romantický výlet do Benátek. Společně se kochali nejen krásami města, ale nechali se také zlákat nabídkou butiků.

Článek

Beckhamovi se ubytovali v honosném sídle zpěváka Eltona Johna, který je blízkým přítelem rodiny. Cesta do Benátek, která by měla trvat do úterý, prý byla nápadem Victorie.

"Výlet byl narozeninový dárek od Victorie. Šli na romantickou večeři a také se brouzdali po obchodech," uvedl zdroj z okolí slavných manželů. "Pokukovali po zařízení do svého domu v Madridu," dodal.

Kromě pobytu v Itálii však pro svého manžela nachystala bývalá členka Spice Girls bouřlivou oslavu v jejich společném madridském sídle. Mezi pozvanými jsou přátelé manželů, slavné osobnosti a hráči fotbalu. Příprava velkolepé párty vyjde Victorii v přepočtu asi na 19 miliónů korun.

Ani na dárku pro Davida Victoria nešetřila. Již před pár dny zavítala do prestižního madridského klenotnictví. Jaký šperk vybrala a kolik za něj zaplatila, si ale zatím nechala jen pro sebe.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamovi uzavřeli s upovídanou chůvou smír

Hvězdný pár David a Victoria Beckhamovi v pátek uzavřeli smír se svou bývalou chůvou, která na veřejnost vynášela informace z jejich soukromí. Manželé nyní...

Výběr článků

Načítám