Hlavní obsah

Daniel Craig zrušil zasnoubení, exotickou přítelkyni si už brát nechce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Daniel Craig se drží jednání typického pro představitele Jamese Bonda, když je dotázán na svůj intimní život, tak mlží a mlží. Podle předních světových deníků se ale zdá být takřka jisté, že již nadále není zasnoubený se svou přítelkyní Satsuki Mitchellovou a plánované svatbě dal červenou.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Daniel Craig se svou přítelkyní Satsuki Mitchellovou

Článek

Agenti charismatického hollywoodského herce zhmotnili domněnky o problémech ve chvíli, kdy přestali popírat tvrzení některých novinářů, že Craig zásnuby se 34letou americkou filmovou producentkou Satsuki Mitchellovou odvolal.

"Zdá se, že to mezi nimi celé značně ochladlo," uvedl blízký přítel páru.

Spekulace, že právě Craig stojí za rozchodem britské herečky Rachel Weiszové s americkým režisérem Darren Aronofskym se zatím nepotvrdily. Weiszová nedávno oznámila, že se svým partnerem, se kterým má čtyřletého syna Henryho, již několik měsíců nežije. Mnoho nezávislých zdrojů informovalo, že se letos bezhlavě zamilovala právě do Craiga, když spolu natáčeli thriller Dream House.

Daniel Craig už jednou ženatý byl, v roce 1992 si bral skotskou herečku Fionu Loudonovou, se kterou má dceru Ellu. Manželství se však po dvou letech rozpadlo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám