Hlavní obsah

Další propagace neohroženého Putina: létal v čele hejna jeřábů

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Ruský prezident Vladimir Putin opět udeřil. Pamatujete si jeho polonahé rybaření, vystopování tygra ussurijského, pózování s polárním medvědem či objevení podmořského pokladu? Další působivý kousek učinil Putin ve středu, když se proletěl v motorovém rogalu společně s migrujícími jeřáby. Video už se samozřejmě rozšířilo po celém Rusku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Putin doprovodil na motorizovaném rogalu migrující ptáky Video: Reuters

 
Článek

Putin pozdvihl svou lásku k divočině do nových výšin, když se rozhodl proletět se společně s migrujícími jeřáby. A jak už to tak bývá, opět to nedělal jen tak v soukromí, ale za přítomnosti kamer. Image člověka milujícího divokou přírodu si totiž pečlivě buduje po dlouhá léta, co je u moci.

Tentokrát se oblékl do bílého pytlovitého úboru, nasadil si helmu, brýle a společně s pilotem nasedl do motorizovaného rogala. Jejich stroj byl neprodleně obklopen několika mladými jeřáby, kteří letěli po Putinově boku jako v nějaké reklamě. Do toho několik úsměvů na kameru a Putin je opět hvězdou tamního kanálu Russia Today...

Reklama

Výběr článků

Načítám