Hlavní obsah

Dalibor Gondík má závislost na práci a zmrzlině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

O tom, že závislost na sladkém se nevyhýbá ani známým obličejům českého showbusinessu se mohli přesvědčit hosté otvírací party první gelaterie Patagonia v České republice. Sourozenci Gondíkovi se tam totiž italskou zmrzlinou doslova ládovali, stejně tak, jako nejkrásnější dívky České republiky.

Článek

Speciální díl Rad ptáka loskutáka, aneb jak správně nabrat zmrzlinu, předvedl Dalibor Gondík v gelaterii Patagonii, kterou slavnostně otevíral v pražské ulici 28. října spolu s dalšími známými obličeji. A byl to právě on, kdo neváhal a pustil se do zmrzlinových pochoutek se svou sestrou Adélou jako první.

Gelaterie Patagonia skýtá italskou atmosféru v samém centru Prahy.

"Přes léto se určitě neflákám, věnuju se skládání hudby a také učení dvou poměrně náročných textů, zejména Švejk je oříšek. Každopádně mě to ale baví, nemohl bych jen tak nic nedělat," svěřil se na party Dalibor Gondík a zakousl se do další porce zmrzliny.

Zmrzlinových pochoutek se nebály ani missky Taťána Šedivá a Zuzana Jandová. Foto: Novinky

Ochladit se v horkém letním počasí přišly i Miss ČR Zuzana Jandová a finalistka Taťána Šedivá, které ochutnaly ždibec snad od každé zmrzliny. "Dieta? Když máme na něco chuť, tak si to dáme, linie nelinie," shodly se obě missky, které ještě zdobí opálení z dovolené v Egyptě, ze které se vrátily s ostatními finalistkami krátce před koncem července.

Reklama

Výběr článků

Načítám