Hlavní obsah

Dagmar Patrasové se nelíbí škatulkování

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dagmar Patrasová je už pro české děti pojmem. Pro ni samotnou to má však negativní dopad, neboť je zařazená do šuplíku s písničkami pro děti. Stěžuje si, že v jiných než dětských pořadech ji není slyšet.

Foto: Lenka Durďáková

Plakát

Článek

"Já jsem prostě v dětském šuplíku. Pro naše rádia jsem jenom zpěvačkou pro děti a naprosto mě odmítají vysílat ve svých běžných programech," přiblížila Dáda.

"Tak jsem se jednoho dne naštvala a pod pseudonymem jsem nazpívala novou písničku Rumbarej. Je nejoblíbenější na diskotékách. Přesto jsem pořád v šuplíku a mohu z něj vyklouznout jenom pod jiným jménem. Tak to u nás chodí. Když vás šoupnou do určitých rolí nebo směru, je těžké se z toho vyvléknout," vysvětlila. 

Do posiloven nemusí

Patrasová ale rozhodně kvůli tomu nedá na dětské publikum dopustit. Právě začíná jezdit po republice a až do 22. prosince bude vystupovat v dětských vánočních pořadech.

"Mám teď tolik práce, že nemohu myslet na nějaké dušičkové nebo předvánoční deprese. Tu snad mohu mít jen po 22. prosinci, kdy na chvíli přestanu hrát a zpívat a zjistím, že nemám pro nikoho dárky," pousmála se.

"Představení, s nímž jezdím, je samozřejmě únavné, jede naplno celé dvě hodiny a je hodně taneční. Ale já to beru optimisticky, pojala jsem to jako cvičení, takže už nemusím chodit do tělocvičen a posiloven. I když já bych do nich nechodila," poznamenala Dagmar.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám