Hlavní obsah

Cruzová začala uvažovat o vlastním dítěti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka španělského původu Penélope Cruzová prozradila, že se svým přítelem uvažuje o založení rodiny. Chtějí si pořídit vlastního potomka, a to i navzdory tomu, že herečka ještě nedávno tvrdila, že jejím prvním potomkem bude zcela jistě adoptovaný sirotek z Indie.

Článek

Třicetiletá Penélope Cruzová se stýká s kolegou z filmové branže Matthewem McConaugheym. Spolu prý již o vlastním potomkovi vážně mluvili. Zároveň si kráska uvědomuje, že založení rodiny by mohlo narušit chod života obou herců.

"S dítětem by sice bylo těžké zachovat náš běžný život," připustila herečka. "Neradi totiž dlouho stojíme na jednou místě," vysvětlila. "Měli bychom to pořádně promyslet," dodala Cruzová, která si ještě nedávno pohrávala s myšlenkou na adopci. [celá zpráva]

V nejbližší době však dítě nepřipadá v úvahu. Jak sama Cruzová uvedla, v následujících čtyřech měsících budou partneři žít odděleně, neboť Penélope bude natáčet v Evropě. "Ale až se vrátím, bude hezké, když spolu zůstaneme navěky," sdělila herečka.

Cruzová poznala McConaugheyho loni při natáčení snímku Sahara. Matthew při pomyšlení na Penélope nešetří láskyplnými slovy. "Žiji a dýchám jen pro tuto osobu," uvedl herec na adresu Cruzové a dodal, že každý okamžik by byl ještě krásnější, kdyby spolu mohli být nepřetržitě. V otázce milostného vztahu je Penélope o něco střídmější. "Matthew je báječný. Je to úžasný muž, ale nejsem majetnická, co se týče mého každodenního osobního života," uzavřela.

Reklama

Související články

Penélope Cruzová si poprvé najala ochranku

Třicetiletá herečka španělského původu Penélope Cruzová si úplně poprvé ve svém životě najala osobního strážce.Vedlo ji k tomu napadení minulou neděli, o němž...

Cruzová chce adoptovat indického sirotka

Španělská herečka Penélope Cruzová si chce adoptovat opuštěné dítě. Inspirovala ji k tomu kolegyně Angelina Jolieová, která adoptovala malého chlapce...

Výběr článků

Načítám