Hlavní obsah

Claudii Schifferové MS ve fotbale ničí manželství

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželství Claudie Schifferové a filmaře Matthewa Vaughna prochází během světového mistrovství ve fotbale křtem ohněm. Každý totiž fandí jinému fotbalovém týmu. Německá supermodelka je milovnicí fotbalu a nechyběla na zahajovacím ceremoniálu v Mnichově.

Článek

"Po zahájení mistrovství jsem se oblékla do německého fotbalové trička a sledovala jsem zápas společně s bratry, sestrou a přáteli. Všichni jsme měli fotbalové oblečení a zpívali jsme fotbalové písně. A tak to bude až do začátku července, do konce mistrovství," řekla modelka v rozhovoru pro časopis Gala.

Jenže v její adoptivní domovině Londýně může její entuziasmus způsobit docela problémy. Její manžel totiž podporuje Anglii. "V případě střetu Německa s Anglií bychom s Matthewem seděli každý na druhé straně gauče a nemrkli bychom na sebe jediným pohledem. Snad si ale spolu nezahrají, abychom doma neztratili mírovou náladu," prozradila s úsměvem Claudia.

Reklama

Související témata:

Související články

Claudia Schifferová přivedla na svět dceru

Německá topmodelka Claudia Schifferová porodila ve čtvrtek dcerku. Matce i dítěti se daří dobře. Šťastnou novinu oznámil v Londýně její manžel, filmový režisér...

Výběr článků

Načítám