Hlavní obsah

Číňany zachvátila sexuální revoluce, objevují sexshopy

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peking

Čína patří k nejrychleji se vyvíjejícím zemím na světě, s čímž také souvisí rozvoj sektorů služeb a zábavy. Obchody s erotickými pomůckami byly ještě donedávna tabu. Nyní je však Číňané pomalu objevují a ambiciózní podnikatelka Čchen Sian-Kuová se jim snaží ukázat cestu.

Článek

Podnikatelka si dobře uvědomuje, že se trh mění a ekonomická krize západní ekonomiky řádně poškodila a lidé musí notně šetřit. Prostá úvaha tak přivedla ženu k myšlence rozjet byznys v tuzemsku a otevřela v Číně obchod Sweet Secret (Sladké tajemství).

Sama majitelka obchodu však zřejmě ani trochu netušila, kolik práce bude se zaučováním zaměstnanců, aby mohli zákazníkům pomoci při výběru erotických pomůcek. Z počátku se prý podnikatelka za svůj byznys styděla a okolí říkala, že vyrábí hračky.

Teď má však Čchen Sian-Kuová dojem, že v Číně nadešel ten správný čas a své "hračky" začíná prodávat v jednom pekingském obchodním domě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám