Hlavní obsah

Číňanka odklízela sníh před domem, zavalila ji lavina ze střechy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čchang-te

Tak trochu pohřeb zaživa si nedobrovolně vyzkoušela žena, když před svým domem ve městě Čchang-te v centrální Číně odklízela sníh. Realita naštěstí nebyla tak krutá, i když nepříjemná vzpomínka na sílu zemské přitažlivosti zůstala.

Ženu srazila na zem lavina ze střechy.Video: AP

 
Článek

Domovní kamera o uplynulém víkendu zachytila paní Su, jak lopatou odhazuje sníh ze dvorku. Více než polovina práce se zdála být hotová a odpočinek už byl blízko.

Jenže sníh, jak vtipkovala některá média, měl jiné plány. Ne ten na dvorku, ale ten, který se - dočasně - usadil na střeše. Paní Su k ní byla otočena zády, když se bílá masa z šikmé plochy náhle sesunula dolů.

Střešní lavina zavalila dvorek v bleskurychlém sledu několika dávkami jako z kulometu a dosavadní práci ženy zcela znehodnotila. A nejen to. Sníh srazil na zem i ji tak, že zůstala bez hnutí ležet na břiše a leknutím křičela.

Příbuzní okamžitě vyběhli ven a vyděšené paní Su pomohli zpět na nohy. Incident se obešel bez zranění, žena jen pocítila bolest v kříži a byla chvíli v šoku.

„Nic vážného to nebylo. Jsem vděčná, že to nedopadlo hůře,“ řekla. Podle médií také získala ponaučení pro příště: nejprve střecha, až potom dvorek.

Francouzský starosta zakázal, aby na území jeho obce padal sníh

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám