Hlavní obsah

Číňan naučil své štěně kouřit, nyní je závislé na tabáku

– Chu-pej
Novinky, Dagmar Plecháčová

Aférami, kde jsou v hlavní roli cigarety, se to poslední dobou v médiích jen hemží. Nedávno celý svět pobouřil Indonésan, který ve dvou letech vykouřil dvě krabičky cigaret denně, pár dnů poté se objevily zprávy o čínské dívence, která po závažné autonehodě začala holdovat cigaretám a alkoholu. Z Číny přichází zatím i poslední příběh, kdy třiadvacetiletý muž naučil své štěně kouřit, informoval britský deník Metro.

Foto: Profimedia.cz

Mladý Číňan tvrdí, že jeho pes nyní potřebuje vykouřit krabičku cigaret denně. Ilustrační foto

Článek

Mladý Číňan C‘kuang Ceng dal svému štěněti Blackiemu první cigaretu před šesti měsíci. Kuchař z Wu-chanu v provincii Chu-pej nyní tvrdí, že je jeho pes na tabáku závislý a potřebuje vykouřit krabičku cigaret denně.

„Blackie dřív nesnášel cigaretový kouř. Začal jsem ho trénovat tím, že jsem na něj ten kouř foukal. Postupem času si začal zvykat, tak jsem mu zkusil dát cigaretu do tlamy. Pokaždé, když to udělal, odměnil jsem ho nějakým jídlem,“ uvedl bez jakýchkoli zábran Ceng.

Pes prý neměl žádné potíže a ani se mu nijak neměnila mimika, během měsíce už uměl kouřit. Zděšení sousedé mladého muže prý několikrát upozorňovali, aby to svému psovi nedělal a že by měl být trestně stíhán, on na jejich rady však nedbal a svému Blackiemu cigarety kupuje dál.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám