Hlavní obsah

Chtěla se pomstít expříteli a zapálit mu auto. Sama málem uhořela

Novinky, pal

Zahrávat si s ohněm se nevyplácí. Přesvědčit se o tom mohla žena, která se rozhodla pomstít svému expříteli a zapálit mu jeho minivan. Nakonec byla ráda, že z akce sama vyvázla živá.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Auto, které žena zapálila, zcela shořelo. Ilustrační foto

Článek

Video bylo pořízeno v úterý 21. července v 5 hodin odpoledne místního času v Madisonu, čtvrtmilionovém městě v americkém státě Wisconsin. Zachycuje ženu, která se rozhodla pomstít nevěrnému příteli.

Podle svědků rozbila zadní okno minivanu, který patřil již bývalému milému, basebalovou pálkou. Pak, zahalena kapucí a vybavena respirátorem, se rozhodla, že do auta nalije benzín a vozidlo zapálí.

Pomsta se jí podařila. Auto okamžitě chytlo, ale rozhněvaná žhářka málem z celé akce nevyvázla živá.

Tlaková vlna z výbuchu ji odhodila na vedle stojící auto. Žena jako zázrakem přežila, posbírala si věci a z místa činu utekla.

Lidé v Kolumbii brali benzin z havarované cisterny. V tu chvíli vzplála

Amerika

Tím ale její štěstí vzalo za své. Policii se podařilo identifikovat místo činu, kterým byla ulice Greenway Cross i čas, kdy k incidentu došlo. Pro vyšetřovatele už potom bylo jednoduché dohledat svědky. Stopy podle americké televize NBC ukázaly na 34letou Kelly S. Haysevou, které následně sdělili obvinění z ničení cizího majetku a žhářství.

Reklama

Výběr článků

Načítám