Hlavní obsah

Chtěl zbohatnout po návštěvě celebrity, bizarní nápad kavárníka nakonec stál všechno

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbohatnout za každou cenu se pokusil majitel kavárny v thajském Bangkoku. Jeho podnik totiž navštívila populární zpěvačka, která si v kavárně pořídila fotografii a umístila ji na sociální síť. To byl však začátek konce thajského podnikatele.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lisa ze skupiny Blackpink

Článek

Dívčí skupina Blackpink a její zpěvačka Lisa se těší popularitě zejména v Asii. Dokládá to i přes 28 milionů sledujících na instagramovém účtu 22leté zpěvačky původem z Jižní Koreji.

Když tak navštívila thajskou kavárnu MQQN Cafe, odkud na Instagram umístila fotku, což se zdálo být pro majitele Jacopa Masseho jako geniální reklama. S tím se však kavárník nespokojil a rozhodl se zbohatnout na slávě druhých.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený LISA (@lalalalisa_m), Pro 31, 2019 v 10:11 PST

Po návštěvě zpěvačky se Masse rozhodl zpeněžit, co se jen dalo. V nabídce se tak objevila použitá sklenice, ze které mladá hvězdička pila, ubrousek, ale také mnohem větší bizarnosti. K dispozici bylo použité záchodové prkénko, ale také přivonění ke gauči, kde Lisa seděla. Nešlo přitom o levné záležitosti, za některé předměty požadoval Masse v přepočtu desítky tisíc korun.

To ovšem značnou část fanoušků Blackpink pobouřilo a Masse se dočkal v naprosté většině odsouzení a obvinění z obtěžování zpěvačky. Ačkoliv se později za svoje příspěvky omluvil, rozčílený dav, který na internetu hromadně rozhlašoval bojkotování kavárny, na svoji stranu už nedostal.

V důsledku nevhodných příspěvků a vidiny snadného zbohatnutí musel Masse svoji kavárnu trvale uzavřít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám