Hlavní obsah

Christina Aguilera se chce v sobotu vdát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačku Christinu Aguileru zřejmě čeká významný víkend. V sobotu se totiž hodlá provdat za svého snoubence Jordana Bratmana. Obřad by se měl konat v Napa Valley na severu Kalifornie.

Článek

Svatba se uskuteční na luxusní usedlosti Staglin Family Winery, zpěvačka by se měla dostavit v šatech, které navrhnul speciálně pro ni světově uznávaný francouzský designér Christian Lacroix. Na místo sňatku nevěsta přijede v bílém voze Rolls Royce Phantom.

Ještě v pátek se uskuteční v rekreačním středisku Auberge Du Soleil zkouška svatební hostiny, aby v den svatby všechno dle plánu klaplo. Milenci se celou dobu snažili, aby svatba zůstala utajena, ani v její den nechtějí, aby se na hostinu dostavili zvědavci. Proto bude uspořádána ve stanu na okraji lesa.

Čtyřiadvacetiletá zpěvačka a její o dva roky starší partner se zasnoubili letos. Bratman Christině daroval zásnubní prstýnek, který zakoupil v britském zlatnictví Stephnea Webstera.

Christina nechce, aby jí pozvaní hosté dávali dárky, místo toho je požádala, aby raději finančně přispěli obětem hurikánu Katrina.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera se údajně zasnoubila

Proslýchá se, že se Christina Aguilera už pár dní těší ze zásnubního prstýnku, který jí daroval přítel Jordan Bratman. Ačkoli se sama popová zpěvačka o žádných...

Christina Aguilera drží barevnou dietu

Zpěvačka Christina Aguilera údajně drží velice zvláštní dietu, která je založená na struktuře a barvě jídla. Každý pokrm, který si sexy Američanka nakládá...

Výběr článků

Načítám