Hlavní obsah

Christina Aguilera končí s pop music.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zzpěvačku Christinu Aguileru už její fanoušci neuslyší. Přinejmenším ne tak, jak jsou zvyklí. Rozhodla se totiž skoncovat s pop-music.

Článek

Pětadvacetiletá hvězda amerického showbusinessu, která ještě nedávno sváděla úporný souboj o přízeň publika s konkurentkou Britney Spearsovou, se rozhodla k šokujícímu kroku.

Christina nejen radikálně změnila image, aby se podobala legendární herečce Marilyn Monroeové, ale navíc skoncovala s pop-music. Napříště chce pod novou přezdívkou Baby Jane vystupovat po malých jazzových a bluesových klubech po celých Spojených státech a jejich atmosférou se inspirovat pro své nové album.

"Pop a r´n´b už definitivně patří minulosti," vyhlásila prostřednictvím serveru contactmusic.com. Reakce jejích fanoušků a fanynek jsou zatím velmi rozpačité.

Reklama

Související články

Christina Aguilera zazářila na molu

Americká zpěvačka Christina Aguilera na sebe strhla pozornost diváků, když koncem června vystoupila na módní přehlídce v italském Miláně. Diváci obdivovali...

Christina Aguilera se svlékne ve filmu

Legendární striptérka Tempest Storm se ohradila proti rozhodnutí hollywoodských producentů. Ti chtějí do filmu o jejím životě obsadit Christinu Aguileru....

Výběr článků

Načítám