Hlavní obsah

Chlapi si v práci vystřelili z naivního kolegy, ten jim to „sežral i s navijákem“

Novinky, zkr
Cornwall

Práce většinou nebývá místem, kam by se člověk chodil pobavit, pokud však nemá za kolegy Simona Jonese a Damiena George z britského Cornwallu. Tito dva stavební dělníci jsou totiž proslulými vtipálky. Minulý týden napálili svého naivního kolegu, který jim skočil na vtípek, jak nastartovat rozbitou kotoučovou řezačku betonu. O zábavu tak bylo postaráno.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Naivní kolega uvěřil, že řezačku může nastartovat jako autoVideo: Caters News, AP

 
Článek

Občasné odlehčení během pracovní doby určitě není na škodu, tím se alespoň řídí sedmatřicetiletý George a jeho o dva roky starší kolega Jones. Tentokrát se rozhodli, že si vystřelí z dvaadvacetiletého Adama, který je ve firmě relativním nováčkem; nastoupil zhruba před rokem, napsala agentura AP.

Tomu totiž nechtěla nastartovat řezačka a Jonese nenapadlo nic jiného, než mu nakukat, že ji může roztlačit podobně jako auto - tedy opřít ji o zem a utíkat. Adamovi to nejdřív přišlo divné, když ho ale ujistil i George, uvěřil tomu. Poté, co uběhl asi 25 metrů, zjistil, že se stal opět terčem žertu.

„Nečekal jsem, že někdo bude tak naivní, že by to udělal. Už jsem ho ale napálil mnohokrát. Bylo to hrozně vtipné,“ popsal George.

„Jsem z toho vždy úplně v šoku. Každý si tady vystřeluje z každého, ale ze mě nejvíc. Jen jsem se tomu smál, dělá to práci alespoň zábavnou,“ dodal napálený mladík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám