Hlavní obsah

Chlapec se na zipline dráze srazil s lenochodem. Musel počkat, až zvíře odšplhá

Ke střetu chlapce jedoucího na zipline dráze s lenochodem došlo v neděli v deštném pralese na Kostarice. Hoch společně s průvodcem museli následně ve výšce vyčkat, než jim savec proslulý svou pomalostí odleze z cesty. Všichni zúčastnění vyvázli z incidentu bez zranění, píše britský deník Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Dítě jedoucí na zipové dráze nabouralo do lenochodaVideo: Go.Adventure Arenal Park via Storyful, AP

 
Článek

„Incident” se odehrál v parku Go Adventure Arenal v kostarické provincii Alajuela.

Na záběrech, které pořídil místní průvodce jedoucí na zipline dráze za chlapcem, je vidět, jak se před ním rázem objeví lenochod šplhající po laně, do něhož dítě následně narazí.

„Neboj, neboj,” křičí ve videu průvodce na chlapce a neskrývá překvapení z toho, jak se zvíře na lano z okolních stromů dostalo.

„Po dráze předtím jelo sedm lidí. Uběhlo asi 30 sekund a najednou byl na laně lenochod,” svěřil se Daily Mailu majitel parku Flavio Leiton Ramos s tím, že pro výskyt zvířete na dráze nemá vysvětlení.

Lenochod si nevybral dobré místo k odpočinku, vylezl na elektrické vedení

Koktejl

Chlapec s průvodcem museli poté počkat zhruba 15 minut, než jim zvíře odlezlo z cesty, a mohli se tak dostat na druhou stranu dráhy.

„Bylo skvělé, že chlapec použil brzdu. Díky přítomnosti průvodce pak celá situace skončila bez problémů,” uzavřel Ramos.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám