Hlavní obsah

Chlapec pískal jako hračka pro psy, píšťalku měl měsíc kus od plíce

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lidé si mysleli, že si z nich sedmiletý chlapec jen utahuje. Neustále pobíhal po okolí a pískal. Teprve když lékaři vložili malému Hectoru Floresovi do těla krkem kameru, došli k tomu, že se vůbec není čemu smát.

BEZ KOMENTÁŘE: Chlapec vydával zvuk jako gumová kachnička, vdechl totiž ventil z pískací hračky

 
Článek

Přibližně před měsícem si hrál malý Hector v bazénu a spolkl píšťalku, kterou v sobě měla obyčejná gumová kachnička. O dva týdny později si jeho matka povšimla podivného zvuku, který se chlapcovi vyloudil z úst během nákupu, když se zasmál.

"Zeptala jsem se ho, zda písknul. A on mi odvětil, že písknul. Muž ve večerce mi pak potvrdil, že opravdu zvláštně písknul, a tak jsme ho vzali na ambulanci, aby se na něj podívali. Jenže tam nám řekli, že to byla asi nějaká psychická záležitost a že mu nic není," uvedla chlapcova matka s tím, že syn dostal od lékařů léky na zažívání.

Otec se však s vysvětlením lékařů nespokojil, nahrál chlapcovo pískání na kameru a video následně ukázal lékařům. Ti následně použili kameru a v chlapcových dýchacích cestách objevili malý kus od plic drobnou píšťalku, kterou následně odstranili během 45minutové operace.

Rodiče malého chlapce dodali, že je jejich případ důkazem toho, že mají rodiče vždy poslouchat své rodičovské instinkty a nedat za každých okolností na verdikt lékařů. Nemocnice potvrdila, že chlapec patří mezi její pacienty, ale mluvčí se odmítla k případu jakkoli dále vyjadřovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám