Hlavní obsah

Chlapec nalezl v pytlíku chipsů celou bramboru

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bournemouth

Chlapec z města Bournemouth v jižní Anglii Adam Brazier našel v pytlíku chipsů celou bramboru. Klučina vyrůstající v hrabství Dorset otevřel sáček chipsů značky McCoy´s s příchutí sůl a vinný ocet a nestačil se divit, když vevnitř našel nerozkrojenou bramboru. A jak uvedla jeho matka, nic moc jiného vevnitř ani nebylo.

Článek

Matka Adama Lucy živící se jako pečovatelka nejdřív nechtěla věřit tomu, co jí chlapec říkal, ale po chvíli jí to nedalo a do sáčku se podívala a musela dát svému synovi za pravdu. Tamějším novinám Bournemouth Echo řekla: "Podívala jsem se a brambora bylo vlastně to jediné, co v sáčku bylo."

"Balíček chipsů se mi nezdál těžší než ty ostatní, které se v multipacku nacházely, tak jsem ho podala Adamovi. Ten udělal jen: 'eeh, eeh'.  Ještě že takto zareagoval, jinak by bramboru jeho mladší sourozenec zkusil asi sníst," dodala Lucy pro tamější plátek.

Matce to nedalo a firmě vyrábějící chipsy napsala a uvedla, že ji tato zkušenost zcela odradila od dalšího kupování jejich produktů.

Mluvčí firmy zareagoval v souladu s obecnými postupy firem při obdobných selháních. "Je nám líto, že došlo k této stížnosti. Jsme zodpovědní a kvalitu svých produktů bereme extrémně zodpovědně. Nyní samozřejmě interně vyšetříme, jak mohlo k problému dojít," uvedl mluvčí firmy United Biscuits, která značku chipsů vlastní.

Reklama

Výběr článků

Načítám