Hlavní obsah

Cestovala tisíce kilometrů, aby se s kleštěmi v ruce navždy zbavila minulosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Udělat pořádně tlustou čáru za nepovedeným vztahem se rozhodla Kassie Yeungová, která neváhala v době pandemie cestovat tisíce kilometrů kvůli jednomu „zámečku lásky”. S kleštěmi v ruce pak demonstrativně ukončila poslední zbytky vzpomínek, které ji tížily.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třiadvacetiletá Yeungová cestovala z Los Angeles do jihokorejského Soulu s jediným cílem. Najít a zničit zámeček, který s bývalým přítelem umístili jako další tisíce lidí na věž N Seoul Tower na hoře Namsan v hlavním městě.

Co na tom, že kvůli zámečku musela mladá žena vážit cestu dlouhou přibližně 10 tisíc kilometrů. Svoje putování si krátila sdílením videí z cesty na TikToku, kde svojí „ničící expedicí” zaujala miliony diváků.

Po příletu do Soulu cestovala Yeungová ještě autobusem a lanovkou, aby mohlo začít pátrání po malém zámečku, který měl před dvěma lety potvrdit nekonečnou lásku až za hrob. Zatímco tehdy se to zdálo jako dobrý nápad, tentokrát měla mladá žena v ruce kleště.

Po určité době se jí skutečně podařilo najít malý zámeček se jmény obou tehdy ještě zamilovaných a kleště jednou provždy rozbily pomyslnou minulost a vzpomínky, které Yeungovou trápily. Jako poslední příspěvek pak přidala vítězoslavnou fotografii s poničeným zámkem. Není sice jasné, proč se pár rozešel, evidentně se ale o jednoduchý rozchod nejednalo.

„Říkám to s naprostou úctou, ale normálně se tě bojím,” komentoval jeden z fanoušků čin Američanky. I další komentáře většinou oceňovaly rázný krok, který pomůže jedné lidské bytosti vypořádat se alespoň symbolicky s nepříjemnou minulostí.

Nejděsivější hřbitov světa vydal Česku roztomilého obyvatele

Cestování

O cestě, která měla rovněž jen jeden cíl, se dočtete v tomto článku a už v pátek čtvrtého června si budete moct na Novinkách poslechnout mnohem víc. O jedinečné výpravě do Chile, ze které se vrátil se čtyřnohým parťákem, bude v rámci podcastu Pas a Pusu vyprávět Jakub Kynčl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám