Hlavní obsah

České Miss budou bdít nad oslavami výročí Jágr Teamu

Novinky, tim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

První tři vítězky soutěže Česká Miss, kterou letos prvním ročníkem pořádala Michaela Maláčová, sehrají roli rozhodčích v zábavní show, která se bude v Prostějově konat 2. července u příležitosti desátého výročí od zaležení Jágr Teamu. Pořad odvysílá Česká televize 27. srpna.

Článek

V natáčecí den mezi sebou budou soupeřit tři týmy, kromě Jágr Teamu v zastoupení s Jaromírem Jágrem, Martinem Strakou, Martinem Ručínským, Jiřím Šlégrem a Davidem Výborným to bude tým sportovních hvězd a dále tým hvězd pěveckých. V prvním jmenovaném vystoupí Roman Šebrle, Jan Železný, Jiří Novák, Tomáš Berdych a jeden z českých fotbalových reprezentantů.

Celebrity zastoupí Helena Vondráčková, Leona Machálková, Iveta Bartošová, Věra Martinová a Daniela Šinkorová. Pořadem v režii Františka Poláka bude provázet Martin Dejdar. Program zpestří také zpěvák Karel Gott, diváci budou mít možnost seznámit se s retrospektivou Jágr Teamu.

Zuzana žije sportem

Nad veškerým konáním budou bdít Kateřina Smejkalová, Česká Miss 2005, první vicemiss Zuzana Štěpanovská a druhá vicemiss Michaela Štoudková. Nejblíže ke sportu má přitom Štěpanovská. "Můj vztah ke sportu je velice kladný. Sportuji už odmalička. Myslím, že sport patří k mému životnímu stylu. Naši vždycky říkali, že na co sáhnu, to mi jde," potvrdila Zuzana Novinkám.

Sportovní záběr Štěpanovské je široký. "Když jsem byla úplně malá, věnovala jsem se asi dva roky gymnastice, jako každá malá holčička. Pak to byl tenis, plavání, basketbal, dále horolezectví. Umím i volejbal a bruslit. Fotbal jen trochu, začala jsem ho  sledovat hlavně kvůli bratrovi, který se také věnuje odmala sportu. Naši ho vodili na fotbal a teď k tomu přidal i plavání," vyjmenovala vicemiss.

"Lepší sportovat, než se flákat kolem baráku," podotkla Zuzana, které se sportování daří s missími povinnostmi skloubit. "Ale je to teď trošku těžší," přiznala. "Snažím se čas na sport najít. V létě je to jednodušší, je hezčí počasí, takže můžu vyjít ven a zaběhat si v parku."

Zuzana zatím nevyzkoušela golf. Ale jednou z cen, které na soutěži získala, byly i poukázky na golf, takže se začne věnovat i jemu. "Mám ráda fyzickou zátěž, čili golf si představuji, že se tam jen chodí po trávníčku, ale ráda ho zkusím, abych si vytvořila vlastní názor."

Zkoušky odložila

Jednadvacetiletá Štěpanovská kvůli pracovním povinnostem, které souvisí s jejím úspěchem v České Miss, musela ošidit studium, jemuž se věnovala na Americké univerzitě v Praze. "Posunula jsem si zkoušky, v září mám odletět na Miss Earth, která se bude konat v říjnu na Filipínách. Teď právě budu o posunu ještě jednat, musím zajít do školy, ale doufám, že mi vyjdou vstříc."

Odkladu zkoušek se ale neobává. "Proč ne, škola bude stát pořád, nevidím problém, když ji místo v pětadvaceti dokončím v šestadvaceti," uvedla Štěpanovská, která již měla možnost se setkat s Jaromírem Jágrem. "Působí na mě velmi fajn, je to skromný člověk, má rád legraci, dovede si udělat srandu i sám ze sebe, je to pohodový člověk."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám