Hlavní obsah

Česká policie pátrá po slovenském vítězi VyVolených

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká policie pátrá po vítězi slovenské reality show VyVolení Hiláru Lakatošovie. Obvodní soud pro Prahu 1 vydal příkaz k jeho dodání do výkonu trestu, protože byl odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Pátrání vyhlásil i Interpol, sdělilo ve čtvrtek policejní prezidium.

Článek

Lakatošovie, přezdívaný Erik, zvítězil v druhé řadě soutěže loni v červnu, a vyhrál tak 12 miliónů slovenských korun. Třiatřicetiletý transsexuál ze Svidníku se netajil tím, že se v Česku živil prostitucí. Přiznal také, že zde strávil tři měsíce ve vězení a pak byl ze země vyhoštěn.

Policie uvedla, že může vystupovat také pod jménem Ján Haluška. Pátrání po něm bylo vyhlášeno již loni v říjnu. Lakatošovie má střední postavu, je 180 centimetrů vysoký, má hnědé oči a hnědočerné vlasy. Vypadá na 34 až 36 let.

Podle slovenského týdeníku Plus 7 je Lakatošovie ve Svidníku a užívá si život celebrity. Slovenské úřady čekají na vydání eurozatykače.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám