Hlavní obsah

Česká Miss se přestěhovala a opustila své blízké

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Česká Miss 2006 Renata Langmannová piluje angličtinu a shání národní kroj na světovou soutěž krásy. Než vyjede do Los Angeles, kde se Miss Universe koná, musí natočit domácí video a hlavně vyplnit spoustu dotazníků.

Článek

"Je to strašně moc dokumentů, tolik jsem jich snad nikdy v ruce neměla," řekla usměvavá devatenáctiletá miss. Na kamery a fotoaparáty je dívka, která pochází z Ivanovic na Hané, prý už zvyklá. Na požádání si stoupne pod květiny, projde se po molu či se přitulí k další modelce.

Dává přednost sportovnímu oblečení

Na soutěž Miss Universe musí natočit domácí video. Věří, že to zvládne s úsměvem, který rozdává na každém kroku. "Těším se na tu atmosféru velké soutěže, ale zároveň mám z toho trochu strach," přiznala.

Ačkoliv na molu předváděla především šaty, sama dává přednost sportovnímu oblečení. "Je pohodlné a vydržím v něm celý den, ale příležitostně si také ráda obléknu krásné společenské šaty," doplnila.    

Tak trochu opustila své blízké

Kromě změny šatníku se musela Langmannová vypořádat i se změnou bydliště. Z Moravy se přestěhovala do Prahy a přerušila studium na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. "Byl to hrozný šok, ze dne na den se probudit jinde," řekla. Náročné je to také pro její rodinu a přítele. "Tak trochu jsem je opustila, ale jsem ráda za tuto příležitost, která se naskytne jen málokomu," zdůraznila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám