Hlavní obsah

Česká Miss Lutovská: "Nejsem stará!"

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2009, modelka Iveta Lutovská, nedávno potichu oslavila své šestadvacáté narozeniny. Dostala spousty dárků, které ji moc potěšily. Květiny, plyšáky, knížky a cédéčka... Od přítele pak přívěsek z bílého zlata ve tvaru srdíčka osázeného brilianty.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Iveta Lutovská

Článek

Ze srdíčka od přítele má velkou radost. "Chci ho na krku často nosit. Sundávat ho budu, jen pokud to bude nezbytně nutné, třeba kvůli práci. Doufám, že mi přinese štěstí," svěřuje se Iveta a doplňuje, že štěstí bude potřebovat. V červnu se chystá do nepřístupné části Keni pomáhat nemocným dětem a v srpnu na soutěž Miss Universe, která se letos koná na Bahamách.

Ráda by se probojovala do závěrečného finále. Názory některých modelek, že je stará a nemá šanci, odmítá a bude bojovat ze všech sil, aby se co nejlépe umístila.

"Mám stejné šance jako všechny ostatní dívky. Já se stará necítím. Naopak, můj věk není při soutěžích nijak výjimečný, a zkušenosti, které mám, se mi můžou jen hodit. Uvidíme, jak to dopadne," říká Iveta Lutovská.

Její názor potvrdila i módní návrhářka Blanka Matragi, jejíž šaty si během soutěže Iveta oblékne. "Iveta je krásná, vyzrálá dívka, která má velkou šanci. Její věk není překážkou, ale výhodou, stejně jako její zkušenosti z oblasti modelingu," ujišťuje Matragi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám