Hlavní obsah

Osmadvacetiletý Čech vyhrál mezinárodní soutěž Man of the Year

Vítězem mezinárodní soutěže Man of the Year (Muž roku) na indonéském ostrově Bali se v neděli stal osmadvacetiletý Čech Dominik Chabr. Druhý skončil zástupce Vietnamu, na třetím místě účastník z Ukrajiny.

Foto: ČTK

Vítězem mezinárodní soutěže Man of the Year na indonéském ostrově Bali se stal Čech Dominik Chabr.

Článek

Chabr se do soutěže kvalifikoval díky třetímu místu tuzemské soutěže Muž roku. Soutěžící se v mezinárodní soutěži předvedli na Bali při různých módních přehlídkách a prezentovali svůj stylizovaný národní kroj.

Ten Chabrův připravila návrhářka Anna Tejklová, zdobily ho národní znaky a také drahé kameny. Jak uvedl server Super.cz, kostým vyšel zhruba na 150 tisíc korun.

Foto: ČTK

Vítězem mezinárodní soutěže Man of the Year na indonéském ostrově Bali se stal Čech Dominik Chabr. V české soutěži Muž roku loni skončil třetí.

„Je to obrovský úspěch pro soutěž Muž roku, velmi jsem mu držel palce, protože Dominik bral celou soutěž velmi vážně a zodpovědně. Dominikovi se nyní otevřel svět a přeji mu to,“ uvedl pořadatel české soutěže Muž roku David Novotný. Podle něj teď Chabr bude reprezentovat soutěž Man of the Year i českého Muže roku.

Historie mužské krásy: Zajímali se o ni už Vikingové

Muži

Finále letošního ročníku českého Muže roku se uskuteční již v pátek v Náchodě. V loňském roce zvítězil Lukáš Vyšehrad z Hradce Králové, na druhém místě byl Jiří Perout z Jestřebí u Blanska.

Reklama

Výběr článků

Načítám