Hlavní obsah

Carmen Electra myslí na sex každých 20 sekund

Hvězda Pobřežní hlídky Carmen Electra myslí na sex každých dvacet sekund. Jednatřicetiletá herečka, která se má v listopadu provdat za kytaristu Dava Navarra to přiznala německému časopisu FHM, píše zpravodajský server Ananova.

Foto: zámek Loučeň
Článek

V rozhovoru se Carmen mimo jiné přiznala, že se svým budoucím manželem vstoupili do tak zvaného "mile high clubu", když se pomilovali na toaletách při letu do Miami.

Carmen Electra a Dave Navarro FOTO: imdb.com

"Domluvili jsme se tak, že já půjdu první, on (Dave Navarro) mě bude následovat a zaklepe na dveře domluvený signál. Já ho vpustím a zbytek už vám je jasný...," prohlásila herečka. "Myslím si, že mám rozhodně sklon k exhibicionismu. To souvisí s faktem, že jsem vyrůstala jako tanečnice. Když studujete balet a nosíte sexy oblečky, stane se to vaší součástí," uvedla svůdná Carmen.

Carmen Electra FOTO: imdb.com

Nejkrásnější těla mají podle štědře obdařené herečky striptérky: "Nutno konstatovat, že nejlepší těla mají striptérky. Pokaždé, když jdu do nějakého striptýzového klubu si říkám, že jsou ty holky prostě neuvěřitelné. A ty pohyby navíc mohou využít v ložnici."

Carmen Electra FOTO: imdb.com

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám