Hlavní obsah

Cameron Diazová neuznává plastické operace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Herečka Cameron Diazová nesouhlasí s názorem, že plastické operace zkrášlují ženu. Naopak podle ní půvabu křehkého pohlaví škodí. Působí totiž nepřirozeně. Herečka by obdobný zákrok nepodstoupila.

Článek

Diazová tvrdí, že krása musí vycházet zevnitř, nikoli ze vzhledu. Lifting a další operace jí připadají příliš umělé. Ženy pak ztrácejí svou přirozenost.

"Podle mě to je šílenství. Už čtyřikrát jsem si zpřerážela nos, ale nikdy mě nenapadlo nechat si ho operovat, aby vypadal pěkně. Jsem to prostě já," uvedla Cameron.

"Je lepší přijmout život takový, jaký je. A s ním i stárnutí. Čím dříve tohle pochopíme, tím se stává život bohatším," domnívá se Diazová. 

"A navíc mohu klidně mrknout víčky, aniž bych se bála, že pokazím práci chirurga," doplnila. "Když potkám někoho, kdo se nechal operovat, vidím jenom tohle, osobnost pod maskou vymizí. Nemám vůbec chuť takhle vypadat," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Cameron Diazová propadla pokeru

Vášeň pro poker v sobě probudila herečka Cameron Diazová (33), kterou přitom až donedávna karty vůbec nezajímaly. Jen tak z hecu se nechala k jedné z partií...

Cameron Diazová chce spokojené manželství

Americká herečka Cameron Diazová doufá, že jednou bude žít ve spokojeném a dlouhotrvajícím manželství. Sama se přitom ještě nevdala, poznamenal internetový...

Výběr článků

Načítám