Hlavní obsah

Cameron Diazová propadla pokeru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Vášeň pro poker v sobě probudila herečka Cameron Diazová (33), kterou přitom až donedávna karty vůbec nezajímaly. Jen tak z hecu se nechala k jedné z partií zlákat Ellen DeGeneresovou, od té doby se prý ve hře veze na plný plyn.

Článek

Herečka Ellen DeGeneresová je v současnosti pravidelnou návštěvnicí kasin a účastníci nejrozmanitějších pokerových soutěží.

"Na osudovou noc, v níž všechno začalo, nikdy nezapomenu," začala vyprávět Diazová. V telefonu se jí tehdy ozval Ellenin hlas, který ji lákal na partičku tzv. Texas Hold´em, která je určená pro úplné začátečníky.

Když Diazová přiznala, že nemá ani ponětí, jak se poker vlastně hraje, DeGeneresová odpověděla, že jsou na tom všichni pozvaní úplně stejně. "Už proto by mohla být hra docela zábavná," uvedla Ellen.

Posezení u karet se pro Cameron vyvíjelo překvapivě dobře. Do čtyř hodin do rána se jí podařilo všechny obehrát. Poker ji údajně zaujal natolik, že se mu nyní věnuje pravidelně a s velkou vášní.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám