Hlavní obsah

Bushova dcera dostala nabídku k sňatku na túře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Vysokohorská túra s brzkým ranním vstáváním předcházela zasnoubení dcery amerického prezidenta Jenny Bushové letos v létě. V rozhovoru, který v sobotu odvysílá americká televize ABC, Jenna prozradila, že ji její dlouholetý přítel Henry Hager donutil vstávat ve čtyři ráno a vyrazit na výšlap. Odměnou jí byla za svítání nabídka k sňatku na vrcholu hory Cadillac v národním parku Acadia ve státě Maine.

Článek

"Pravděpodobně je to první místo ve Spojených státech, kam ráno dopadají sluneční paprsky," řekla Jenna v rozhovoru o svém zasnoubení, které bylo oznámeno v srpnu. Jenna je jedním z dvojčat Bushových a svého nastávajícího nerada nazývá snoubencem, stále o něm mluví jako o příteli.

"Ve čtyři ráno se mi nechtělo jít na túru. Mrzlo, ale vstali jsme a pak jsme ještě za tmy šli asi hodinu a půl. Když jsme se dostali k vrcholku a vycházelo slunce, tak mě požádal o ruku," popsala pětadvacetiletá Jenna zásnuby se svým o čtyři roky starším partnerem.

Hager pracoval v Bílém domě a podílel se na kampani za znovuzvolení George Bushe mladšího. Nyní se chystá vrátit na univerzitu, aby dokončil magisterská studia managementu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám